OM

Tæt personligt samarbejde

og målrettet virke!

Graphic living er en grafisk design virksomhed, hvor Rikke Thorup med lyst og passion for at skabe unikke grafiske designs, grafiske materialer, samt  markedsføring i topklasse, leverer en førsteklasses servicere hvor DU og din virksomhed ALTID får bedste ydelse.


I mange år, har jeg levet af at visualisere både i kraft af min erfaring som freelance stylist, hvor jeg har indrettet butikker, lavet messer og total løsninger for bolighuse m.m. Gennem mine år som grafisk designer, både inhouse og på bureau har jeg beskæftiget mig med mange grene og forskellige kunder inden for fødevarer/emballage design, textil design, interiør design, lavet markedsføring for store, mellemstore og små produktions virksomheder, samt flere kunder i den psykologiske verden og  skoler/institutioner.

 

INGEN OPGAVER ER FOR STORE ELLER SMÅ!

Mit skønne netværk af samarbejdspartnere bevirker, at alle opgaver lader sig gøre. Med kendskab til dygtige fotografer, fantastiske skribenter og supergode programmører, kan jeg løse det hele.

 

KOMMUNIKATION...

En meget vigtig ingrediens i min verden, er kommunikationen og samarbejdet. Jeg værdsætter de gode dialoger og den tætte kontakt, da min erfaring viser, at det er herigennem de bedste løsninger skabes.

Jeg yder altid mit bedste for for at det er 100% optimale løsninger og for at dem omkring mig har det godt og får den bedste behandling.

 

Jeg følger med tiden og dens mange facetter af mode og skrivelser, så jeg altid kan føre en opdateret pen. Det er en ganske naturlig del af mit virke.


Jeg vil glæde mig til vores samarbejde - gi mig et kald, eller skriv mig en mail så tager vi en god snak omkring din/Jeres virksomheds behov :)

Flere kunder har udtalt sig

om Graphic Living

Fleksibilitet

Vi har altid være meget tilfreds med Graphic Living. Samarbejdet har altid fungeret upåklageligt. Rigtig god kommunikation,
fleksibilitet og forståelse for opgaverne, som altid bliver afleveret til aftalt tid.

Jacob Klitgaard

KÆR ApS

Selleberg & Annas Gourmet

Tålmodighed

Rikke som ejer Graphic living står altid klar til at hjælpe, når der kommer en haste opgave ind fra siden. Vi sætter stor pris på hendes forståelse og ikke mindst hendes tålmodighed.


Marie Friedrich

Marketingansvarlig

ØnskeBørn A/S

Professionelt

“Det har været en sand fornøjelse, at samarbejde med Graphic Living om mit firmas hjemmeside og grafiske design. Rikke Thorup har i sandhed formået både at have en indfølende forståelse for, hvad klinikkens kerneværdier er, og få disse udmøntet i et både professionelt og indbydende grafisk udtryk, og jer er yderst tilfreds med resultater.”

Birgitte Ørnstrup

cand.psych.aut.specialist i klinisk børnepsykologi

Lytter

Vores oplevelse med Graphic Living er helt i top.

Der bliver lyttet til ens ønsker og arbejdet bliver udført meget hurtigt.

Hvis der med tiden skal ske ændringer, bliver det taget alvorligt og der findes altid en løsning. Vi kan kun anbefale Graphic Living.

Karin Primdahl

Bruce R. Nørgaard
Int. Transport ApS

Humor

Jeg har haft fornøjelse af Rikke som tæt samarbejdspartner på fotosessions og tilmed delt fælles kontorplads. Rikke er meget passioneret omkring hendes
opgaver og udfører altid hendes arbejde på højeste niveau.

Tilmed har Rikke et pragtfuldt væsen og er altid i godt smittende humør :)


Fotograf Lars Reese

Lars Reese Photography

Varme

”Provacances har brugt Rikke, Graphic Living til bl.a. udarbejdelse af billedannoncer  til vores fulde tilfredshed. Vi kan varmt anbefale Graphic Living”Per Skjøth

P R O V A C A N C E S